Skip to content

Medlemsfordeler

Det er gøy å være medlem hos S Club. Derfor har vi satt sammen et medlemsfordeler for våre kunder. Her mottar du rabatter hos mange av aktørene på Oasen og nærområdet. Husk å oppgi at du er medlem hos S Club og vis medlemsbevis for å bruke rabatten.

Vi setter pris på kundene våre og har passet på å inkludere litt av alt i medlemsfordelene. Unn deg en smakebit av det italienske kjøkken, gode sko, nytt antrekk eller slå deg løs med en morsom opplevelse.

Vi håper kundene våre får glede av medlemsfordelene og handler lokalt.

10% rabatt

Big Bite

10% rabatt på alle kjøp (gjelder ikke toast, dagens eller nedsatte priser).

Pastasentral

Hos Pastasentral får du smakfulle italienske retter til 10% rabatt.

Venezia pizzeria Fyllingsdalen

Hos Venezia pizzeria Fyllingsdalen får du 10% rabatt på all mat og gratis kaffe etter maten når du trener hos S Club (tilbudet gjelder ikke drikke).

Haust by DiTo

Haust by DiTo er nisjebutikken for den kvalitetsbevisste kunden. Her føres et
attraktivt sortiment av kjente merkevarer innen moteklær og tilbehør. Du finner blant annet Haust, Rue de Femme, Isay, Drys, Pepper og Bibba. Som medlem av S Club får du 10% rabatt på alt (gjelder ikke allerede nedsatte varer).

Falke Sport

Lokasjoner Askøy og Oasen senter.
10% rabatt på alle varer til ordinær pris

Behandling for alle

10% avslag på alle behandlinger. Behandling for alle er en tverrfaglig helseklinikk med blant annet kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater, muskelterapeuter og leger.

Sweet Body Clinic

Hos Sweet Body Clinic får du 10% på alle behandlinger. Salongen kan skilte med spesialist innen hårfjerning som kun benytter seg av naturlige og profesjonelle produkter.

Hobby og interiørgleder

Hos Hobby og interiørgleder får du 10% rabatt på ordinær pris på interiørvarer når du er medlem hos S Club.

Skoringen

Du får 10% på alle ordinære sko når du trener hos S Club. Skoringen har sko til enhver anledning.

F. Lohne

10% avslag på ordinære priser hos urmaker F.Lohne. En tradisjonsrik og anerkjent urmakerforretning som ble etablert i 1958. I over 60 år har F.Lohne vært en autorisert forhandler av kjente merkevarer innen prestisjefylte ur og smykker.

20% rabatt

Sushi Nam Nam

-20% på smakfull sushi takeaway med rabattkode: SCLUB. Som medlem hos S-Club kan du nyte et billigere måltid fra Sushi NamNams syv restauranter i
bergensområdet.

VR Gaming Lounge

VR Gaming Lounge er et opplevelsessenter for VR. Opplev en annen verden, test deg selv i en simulator eller utfordre vennene dine i et spill. I VR er alt mulig! Som medlem hos S Club får du alltid 20% rabatt på drop-in hos VR Gaming Lounge. De holder til i 2. etasje, rett forbi Princess-butikken.

30% rabatt

ActionZone

Opplev adrenalinpumpende action på paintball-banen! Hos ActionZone får du 30% på alle ordinære paintball-pakker når du er medlem hos S Club (gjelder ikke trening og bursdag). Bruk kodeord “SCLUB” når du booker.

50% rabatt

Top of Mind AS

Som medlem hos S Club får du 50% rabatt på Sosiale Medier-gjennomgang. Top of Mind er et digitalt markedsføringsbyrå som holder til i hjertet av Bergen, men som også har kontor i Stavanger og Oslo. Top of Mind tilbyr en rekke tjenester som øker din tilstedeværelse på sosiale og digitale medier.