Korona – bølge to. Informasjon angående betaling, oppsigelse og frys

Kjære medlemmer,

Vi håper alt står bra til med dere og deres! Senteret er som dere vet stengt og vi håper virkelig at vi får åpne dørene igjen 6. Desember.
Vi får en del henvendelser vedrørende betaling, oppsigelser og frys av medlemskap, så vi vil gjerne få komme med litt info om dette.

Først vil vi be om at dere står i disse ukene med oss. Vi er avhengig av dere alle for å komme oss gjennom denne pandemi-situasjonen. Vi vil finne måter å kompensere for innbetalt medlemsavgift i stengeperioden.

Så litt praktisk info

Trekket med forfall 15.november er betaling for desember, og dette kan ikke bare stoppes da det følges av automatiske purrerutiner.  Dette trekket ble debitert og sendt til Nets 2 november – altså før vi igjen ble pålagt å stenge av myndighetene. På grunn av trekkfristene hos Nets har vi også tilsvarende frister for frys og oppsigelser av medlemskap. Det vil si at hvis man sier opp i november, vil desember bli oppsigelsesmåneden i hht medlemskontrakten. De samme fristene vil gjelder også for frys, og etter at bindingstiden din er ferdig.

Online gruppetimer

Mange av dere fulgte våre online gruppetimer i vår og vi gjentar suksessen nå. Sandra, Isak, Elisabeth, Torill og mange andre instruktører i Sprek og Blid, kjører ulike timer gjennom uken så det er bare å hive seg med. Vi trener alene men likevel sammen.

Ta vare på deg selv og helsen din med gode treningsøkter. Det er den beste medisin for både kropp og topp!

Vi håper dere vil stå sammen med oss denne gangen også, og gleder oss til å åpne igjen så snart som mulig! Vi gleder oss til å se dere igjen på trening.

Hilsen fra alle oss hos Sissels Trening & Trivsel