Prisjustering oktober 2022

Kjære medlem!
Vi håper sommeren har vært bra og at dere er klar for en herlig treningshøst!

Vi har jobbet både under pandemien og våren/sommer med å ruste opp senteret. Hele senteret fremstår i ny drakt med nye farger og ny logo – Sclub. Vi har bygget helt ny bootcamp sal og vi har utvidet og bygget ny funksjonell styrkesal. Vi har fått inn nytt utstyr både i salene og i treningsstudio. Sykkelsalen har siste nytt av tekniske finesser og program som måler både, puls, tråkk og watt. I fjor fikk vi også nye spinningsykler. Resepsjonen har fått et viktig ansiktsløft og er oppgradert med adgangsporter. Dette for å gjøre senteret tryggere og sikrere mot at uvedkommende som ikke er medlemmer skal kunne ta seg inn og for at verdisaker skal kunne få lov til å være i fred.

Om dere har tips og ideer til ytterligere forbedringer vi bør gjøre, er disse hjertelige velkomne. Våre medlemmers meninger er viktige for oss!

Sammen med dere har vi vært gjennom tøffe tider! Vi takker varmt for den støtten dere har vist oss! Vi vil fortsette å investere i aktiviteter for helsen og å spre treningsglede. Så det er bare å glede seg til en spennende høst med mange nye aktiviteter på planen. Sammen gjør vi hverdagen gladere!

Første prisjustering siden 2018!

1.oktober vil vi justere våre priser på helt nye medlemskap. Gamle medlemskap vil også prisjusteres noe i løpet av høsten. Vanligvis litt lavere priser for eksisterende medlemmer. Er du i bindingstid – blir du ikke berørt.
Dette gjør vi slik at vi er rustet for at senteret hele tiden kan holdes i tipp topp stand. Og er en nødvendighet pga generelle økte kostnader for å holde åpent.